...

Publicerad 2009-10-25 17:28:34 i Carros fantastiska liv,

Dagens humör: Trött och sliten söndag (!)
Dagens borde: sova tidigt
Dagens frisyr: Uppsatt i en toffs
Dagens klädsel: raggisar jeans grym fleece!
Dagens planer: dusha och kolla tv
Dagens materiella vill ha: ork....
Dagens längtan: flottsbro!!
Dagens tråkigaste: att derbyt inte blev kryssat!
Dagens personer: Gustav och Ludde!! (Y)
Dagens roligaste: jobbet!
Dagens låt: green day - 21 guns!.

Jobbet idag gick bra, gick upp alldeles för tidigt.. blev hel konstigt med klockan. hatar när den ska ställas om...
ögonen är as tunga men jag håller mig vaken lite till..

mitt första besök på gotland

Publicerad 2009-10-20 13:18:47 i bilder säger mer än 1000 ord,

var i helgen och det var dax för gymnastik tävling.
det var Wisbycupen som stod på spel, med en sen ankomst för mig och Elina, trötta som små barn somnade vi på varsin soffa i en av skolans korridorer. upp 04.45(!), för att hinna fixa och trixa innan vi skulle få upp alla trötta gymnaster. men det gick bättre än förväntat att få upp dom vilket var jätte skönt.
Hårfix och väskpackning för att sedan kunna gå till frukosten i skolan matsal.
Efter den välbehövilga frullen bar det av till hallen för förträning och sedan tävlings dax.
Allt gick jätte bra trots att det blev lite fel under hopp, men alla gör vi misstag det är bara att glömma det och gå vidare! Vi tog iallafall silver i matta och brons i fristående!!!! Ni är gryma tjejer, alla var jätte glada och det firade vi med att gå på visby på eftermiddagen sen med bowling. sen kollade vi på den älsta tävling gruppen med massa fina volter och friståenden! På kvällen hade vi en frågesport och det var uppskattat från allas håll.
Tidigt i säng, alla var trötta, gymnaster som tränare till föräldrar. uppgången var tidig på söndagen för att hinna städa packa och bege sig i buss till båten. På båten sov vi tränare nästan hela resan av utmattning vissa gymnaster sov också medans andra lekte med leksakerna de inhandlade på stan dagen innan.
När vi väl kom hem var denna resa slut och jag begav mig till hammarby backen för att se micke ha tävling i downhill, och han kom på en andra plats, Grattis!
Ryggen mår väll inte så himla bra men jag var smärtfri i natt iallafall och har bestämmt mig att gå till jobbet i morgon, får se hur det går!
På fredag fyller min barndomsvän Gabbi år och det firas med ett krogbesök och helgen efter är det födelsedagsfest med maskerad hos henne!



4 stolta tränare på gotland!

kolla vad jag hittade

Publicerad 2009-10-15 13:13:23 i bilder säger mer än 1000 ord,

jag hittade klipp från tävlingen jag var med i i augusti.
jag har inte sett hur det sett ut förr men nu såg jag och jag är förvånad över hur det såg ut från min sida, trots mina fina misstag jag gör ;D men jag tycker att det går förbannat långsamt från min sida, det är ingen power lixom.
här kommer 2 st video och under videons lopp talar johanna om vad som händer om vi gått vidare eller inte och hur det gick :D

enjoy!

TUMBLING!
 




HOPP!
 

kurerar...

Publicerad 2009-10-14 09:38:20 i bilder säger mer än 1000 ord,

är hemma idag och kurerar ryggen, imorgon är jag tillbaka på fötterna igen, idag ska jag ta blodprov är med i något som karolinska institutet håller på med om ledsjukdomar (?) för mamma och mormor har det så ska de kolla om jag också är påväg dit. så jag ska möta mamma i skhlm vid 11 och fylla 2 rör med blod... :S
igår såg jag snön i huddinge falla... jag blev så glad när jag klev ut ur ICA kvarnen och ser att de snöar!
men de landade aldrig, men när jag vaknade och såg på M s altan att det ligger kvar frost så blev jag glad, det är kallt men inget som man känner av, det tyckte inte jag iallafall när jag var ute och rökte...

om en timme går bussen till skhlm från stuvsta, kanske en kaffe när man ändå är där nere ;D

..

Publicerad 2009-10-13 19:02:37 i Carros fantastiska liv,

ryggen är ej bra, den var bättre när jag gick därifrån, nu gäller det är köra den rehab han sagt och så är det på återseende på måndag innan tandläkaren.
på fredag åker jag till gotland på gymnastiktävling. första gången på gotland och kommer dit i mörkret.... fy bubblan... men det ska bli roligt...

nu ska jag snart träffa M, vet inte vad som händer och fötter bara.. det får vi se.

kram

läskigt...

Publicerad 2009-10-12 15:39:40 i bilder säger mer än 1000 ord,

nu får det vara nog, snart amputerar jag bort denna förbannade rygg..
jag hade jobbat i ca 1 timme då jag skulle resa mig upp från knä sittande sätter fram höger ben för att kunna komma upp kommer upp några cm sen bara faller jag frammåt hela benet bara försvann, all känsel i höger benet bara försvann,  när jag satte mig upp sen såg jag svart det var stjärnor i hela ögonen och jag reste på mig och kände VILKEN JÄVLA FYLLA jag dragit på mig... ´
så jag åkte hem vid halv 1 och de krampar i hela ryggslutet... varför varför varför... jag vill inte jag orkar inte...
jag kan inte jobba med något som har tunga lyft längre, men det är inget som syns ingen kan säga varför det är som det är heller... det är det som är så jävla förjävligt, jag skulle vilja ha en förklaring på varför det är som det är men ingen kan tala om för mig vad det är. förut var det för att jag inte hade styrkan i ryggen men nu vet jag att jag har det eftersom jag har gjort styrka regelbundet, men inget hjälper...

egentligen finns det inget jobb som passar min rygg men något måste man göra...


den 14 dec, börjar jag jobba säsong på flottsbro, 2 månader kvar och det ska bli så jävla roligt!
jag älskar de arbetet, alla underbara arbetskompisar och snön och ja det blir aldrig tråkigt.
jag ser verkligen fram emot det, framför allt efter allt som har hänt som nu är löst och är på GOD väg att bli ännu bättre!!!

länge sen...

Publicerad 2009-10-11 20:38:35 i Carros fantastiska liv,

det var ett tag sen, jag har varit konstant sjuk har hostat och snorat och nu trodde jag det var över, men nej nu har jag fått tillbaka det, ont i huvudet och snoret kommer tillbaka och hostan inte på tal om den , den är helt jävla omöjligt!
Men helgen var lugn men bra iallafall.. jobbet går frammåt men ryggen hänger inte med direkt, den säger ifrån hela tiden,...
imorgon är det jobb igen och i helgen åker jag till gotland på gymnsatik tävling, första gången jag är på gotland, tar den sena båten med Elina, det kan bli väldigt mysigt!
och vi hoppas på ett bra resultat och hoppas det gick bra för tjejerna i dag som tävlade i västerås!

uppe med tuppen

Publicerad 2009-10-04 09:49:54 i bilder säger mer än 1000 ord,

har presic dushat och har ätit frukost har jag hinnit med också, ska snart  borsta igenom håret för att sen åka och jobba!
hostar som aldrig förr och snorar också.. men feber har jag klarat mig utan som tur är!

förkyld...

Publicerad 2009-10-03 14:34:59 i Carros fantastiska liv,

och jag nyser och jag snorar och jag har helt tjock i huvudet...
massvis med the kommer gå åt idag.
igår träffade jag erika och vi satt under fläkten och rökte och drack massor med kaffe och kollade gamla minnen och youtubeklipp. sänggången blev sen kom hem vid 3 ungefär och då hann jag inte mer än i sängen innan jag sov..

dubbla matcher i dag för DIF, just nu fotboll sen kl 16 hockey och gud vad arg jag är att jag är sjuk annars hade jag gått på hockeyn... förbannade förkylning...

Om

Min profilbild

Caroline

Urgrym brud som älskar livet, sin underbara sambo i norra Stockholm. Jag är nybliven moster till världens sötaste Ella. Jag skriver om allt som rör mitt liv, bra som dåligt. Lev väl!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela