truckkort

Publicerad 2010-06-24 09:50:48 i bilder säger mer än 1000 ord,

Redan på en dag känner jag mig mycket bättre i huvudet, men det är fortfarande tjock och det pulserar när jag reser mig upp från liggande läge. Men jag känner att det bli bättre!!!

Petras hund Ängla/Elsa håller just nu på att föda valpar såååå gulliga de var på bilderna jag såg,

i eftermiddag drar jag ut till landet med Lars och 2 till får se om Petra också kommer ut på kvällen och gör oss sällskap det vore as mysigt!

om mindre än en månad tar jag truckkort a+b kortet. känns skönt att ha de, då finns det flera jobb man kan söka hoppas att jag klarar de, eller rättare sagt jag SKA klara de, inga problem alls!!!


PUSS trevlig midsommar alla glada!

bihålsinflamation

Publicerad 2010-06-23 17:01:52 i Carros fantastiska liv,

typiskt, jag och sjukvårds upplysnigen samt vårdcentralen konstaterade idag att jag har drabbats av bihålsinflamation. vid 8 tiden gick jag hem från jobbet och for till VC, fick pencilin och nässpary nu är det bara knappra tabletter och bli frisk, men de  bästa av allt är att alkohol inte gör någon skillnad så midsommar kan bli grymt i allafall =)

kommer stanna hemma i morgon med från jobbet, det känns lite tråkigt men det behövs efter 2 vecka med uppgång vid 3 på morgonen och sänggång vid tidigast 11 på kvällen. kroppen behöver sova, jag somnade på VC när jag väntade på min tur också, haha sov i drygt en timme i en hård soffa sittandes, 2 min innan jag blev inropade så vaknade jag! 

det gör så förbannat ont i huvudet så det är sjukt, men jag klarade av att gå på BIO igår då kände jag inte av något, satt iof still då. såg A-team den va välsigt bra jag var väldigt skeptisk till filmen men gav med mig och kollade på den och jag är absolut inte besviken. 

lång ledigt nu och hoppas på bra väder hela helgen, tänkte dra ut till landet med polare ovh fira midsommar ovh bara njuta. 
 

den som lekar med hundar får löss!

Publicerad 2010-06-21 18:47:29 i Carros fantastiska liv,

det var ett tag sen jag skrev.
det har hänt en del, inte något speciellt iof, men det har varit kröka varje helg.... för ovanligheternas skull...
känner mig som 18 år igen, är lite ovan vid att vara igång hela helgerna.
Men det har varit Väsby under helgerna med alkohol och trevligt sällskap, jobbat 6-15 hela förra veckan och den samma denna, skönt som 17, men snart är det slut där ute och nytt uppdrag vill jag ha, hoppas det blir som jag vill, vore roligt att testa där med.

ska snart träffa M för en pratstund, tidigt i säng och upp tidigt, jobbajobbajobba!

måndag

Publicerad 2010-06-07 23:45:19 i Carros fantastiska liv,

Ska straxt lägga mig i sängen, är hos mamma igen efter nästan en vecka hos pappa.
Jag har saknat min mamma, idag jobbade jag mitt första kvällspass.. det gick bra, rätt lugnt faktiskt, lär väll bli mer i morgon tur att jag har bra kollegor som sjunger hela kvällen!

Imorgon är det samma tid som gäller, gillade 6-15 passet mer men det var absolut inge fel på 11-20 passet förutom att hela dagen är borta. men vad gör de?  =)

PUSS OCH GODNATT!

söndag, seg söndag!

Publicerad 2010-06-06 18:36:52 i Carros fantastiska liv,

Igår var jag i stallet med Sandra och det var hur mysigt som helst, jag kan snart allt som man ska göra i stallet...
Igår hade jag min första ridlektion också helt själv satt jag på heesten och hade en 10 min lektion med sandra. hon sa att jag var duktig jag kände mig jävligt duktig också  :) fnisssss..

efter stallet lagade jag mat till henne och mig, super gott sen drack vi lite vin skrattade och dushade tillsammans ;D  mohahahah!
Sen bestämde vi oss för att åka in till stan och ta en cider eller två och bara mysa, väl inne hittade vi madde en vän och vi drog dit där hon var och jobbade, moda cafe vid plattan grymt bra musik och grymt mysigt ställe!
Det blev FÖR mycket alkohol och ja vi fick skjuts hem iallafall Tack tack!!!

Idag söndag har varit lite seg... men jag har hunnit vara nere på flottsbro och tagit en fika med anna som jobbade åt en glass sen kilade jag iväg igen!

Imorgon är det dax för jobb igen, grymt! 11-20 :)

Idag fyller Micke år, ett stort grattis på din dag!

första veckan = check!

Publicerad 2010-06-05 13:29:13 i Carros fantastiska liv,

Första veckan på mitt nya jobb är avklarat!
Jobbet i sig är ganska enförmigt, du gör samma sak hela tiden men det dyker upp fel ibland, men det är inget som får mig att inte vilja gå till jobbet.
Jag har så fantastiskt roliga arbetskollegor, det är knappt en lugnstund vi skrattar och skrattar hela tiden.
Trots att jag har gått upp mitt i natten (03.00) 2 dagar i rad så gillade jag att jobba den tiden, trodde det skulle vara fasligt jobbigt och att jag skulle DÖ vid 9 på morgonen, men jag var pigg som ett barn hela dagen.
Nej men jag gillar helt enkelt mitt jobb, när kollegorna och arbetsledare är som en liten familj, det är grymt

Nu är det helg, Anna och Anders kom förbi i gårkväll och vi kollade film (vi förflyttade oss innan dess till Anders lägenhet för våran DVD inte vill ta skivan vi skulle se på) så satt vi och drack öl och cola sen somnade jag till filmen ( men det vet de andra inte om tror jag ) men de är ingen ovanligt sak att jag somnar till film alltid så alltid eller hur anders?

Idag lördag ska jag snart med sandra ut till stallet, och sen ska vi dricka lite vin på hennes altan och bara mysa och prata. Sen vet man aldrig vad som händer men sandra ska jobba i morgon bitti.
Kanske ska träffa en gamal killkompis som jag inte träffat sen 07, imorgon fyller micke 21 år och kanske ska ut och kolla på när han tränar i hammarbybacken men får se hur det blir med det, Anna jobbar på Flottsbro i morgon också och hon ville inte vara ensam så kanske hänger med henne i stället.
(födelsedags hämnden måste ju vara min i morgon eller ? )

måndag är det jobb igen 11-20 är schemat .

Solen vill inte riktigt vara framme hela tiden så man gfår ju ingen chans att sola... buuuuuhuuu

Om

Min profilbild

Caroline

Urgrym brud som älskar livet, sin underbara sambo i norra Stockholm. Jag är nybliven moster till världens sötaste Ella. Jag skriver om allt som rör mitt liv, bra som dåligt. Lev väl!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela