foton

Publicerad 2007-07-30 16:34:10 i Allmänt,


lilsis och jag

pekis du är en stor del av mig

TRION

simskolan, ses snart igen!

måndag

Publicerad 2007-07-30 16:24:16 i Allmänt,

jag är sjukt hungrig och kusiner är här för att äta mums mums middag med oss!
imorgon ska jag olja utomhusmöbler med låssasmorsan, ev. måla lite i stuvsta om jag orkar...
annars ska jag nog se till att träffa pekis lite granna kanske ta en runda i solariumet (A) så men får lite färg på kroppen iallafall. mina älskade solbrillor försvann på en fest :/ fick med mig någon annans hem som var förstora men samma modell som mina men som sagt förstora :/ måste jag köpa ett par nya också!
nu blev jag till frågad om jag ska med på grönan, får se hur det slutar,
 

länge sen

pusspuss

Vejbystrand

Publicerad 2007-07-30 11:14:07 i Allmänt,

godmorgon,
NY BLOGG fd    "qwinna.blogg.se".
den andra blev konstig och grejer.
nå nu är jag hemma igen efter 7 dagar i Skåne (vejbystrand), det har varit den bästa veckan under hela sommaren. Vi samlades kl. 0800 den 21/7 i fruängens centrum när jag kommer dit med alla mina väskor så står nästan alla och väntar, alla förutom linda. Hon kom 5 min efter mig i bil, när vi väll börjar rulla är alla pratglada, sen stannar vi vårat första stopp på shell i hallunda ;)
efter det somnar nog ALLA utan Rasmus och Linda som sitter i framsättena!
nästa stopp var på Statoil vart vet jag ej, men vi stannade på statoil flera gånger och köpte kaffe och var tvungna att stanna efter 30 min igen för att kissa med mera!
stannar och käkar på ett värdelöst ställe, skit smakade det, nästa stopp var godishuset, massa godis blev det för en liten summa :) mums, "Ta nu godis så att du ahr hela veckan carro" haha dom räckte i 2 dagar. efter det stoppet var det en timme kvar tills ankomst på Sommarsol, under den timmen hann jag somna iallafall,
jag vaknar till en av dom viktigaste låtarna på hela resan, "DUMBOM, det finns ingen annan mitt hjärta nästan stannar" det är simsektionens egna peppar låt! väll framme tar vi våra nycklar och springer upp på rummet, Sara har inte kommit utan hon kommer dagen efter för hon är på scoutläget, så jag och linda på välja säng utan att sara blir arg :) haha
vi packa upp och går ner och äter middag och har simträning,
dag 2 var lugn, sara kom och det regnade och alla tränade som man skulle,
dag 3 var lugn den med det regnade fortfarande men vi badaqde i havet, jag linda och rasmus, kallt som fan!!!
dag 4 DÅ var det fullt röjj på sommarsol, det var karaoke för hela slanten,

jag och farbror Hasse

det var en helt underbar kväll vi sjäng för mycket så dagene fter hade vi inge röster kvar ;)
dag 5 så var det kräftskiva och det var sjukt jävla gott =)
jag och stene kekade som fan 5 skålar tillsammans, vi satt i timmar:)
efter att vi hade kekade drog jag och sara becka Johan och tommy ner till hamnen för att kolla om krogen var öppen men det var den inte,  vi drog tillbax, på vägen möter vi 2 moppekillar, jag började flörta och frågar om dom vill följa med på fest medmera, haha men dom sa nej, ändå följer dom efter oss på de fulaste mopparna som finns ;)  och vi sitter och snackar ett tag utan för hotellet vi bodde på,  efter ett tag går vi in för det började regna,
dag 6, Danmark och hel grillad gris utan för hotellet,  vi åkte tilldanmark för att alla ville köpa med sig massa sprit hem ;) det gjorde dom, det ända ag gjorde vara att pierca mig i örat ;) haha inge sprit för min del inte.
när vi kom hem var den Gris för hela slanten, vägrade äta men alla andra gjorde det och jag åt potatis sallad :)
under själva grisätandet kommer Lindas pojkvän med vänner utan förvaraning, linda blir jätte glad och vi umgås med dom på kvällen, vad som hände där säger jag inte =))) 
dag 7 hemresa, regn och oska!!!

       
image6



helt underbart TACK ALLA NHI KAMRATER!

Om

Min profilbild

Caroline

Urgrym brud som älskar livet, sin underbara sambo i norra Stockholm. Jag är nybliven moster till världens sötaste Ella. Jag skriver om allt som rör mitt liv, bra som dåligt. Lev väl!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela