lycka!

Publicerad 2007-09-10 21:13:56 i Allmänt,

Kantarelltoast

 
1 l kantareller

3+2 msk smör

1 krm timjan

4 skivor mörkt lantbröd

Salt

Peppar

Kanske: 50 g grönmögelost

Gör så här:


1. Rensa kantarellerna. Dela stora exemplar. Stek dem på ganska hög värme i de 3 msk av smöret så att de blir fint brynta.
2. Krydda med salt, peppar och timjan.

3. Skär brödskivorna i 2-4 bitar så blir det lättare att äta.

4. Stek brödskivorna i resten av smöret och flotta av dem på lite hushållspapper.

5. Förgyll med stora högar stekta kantareller och servera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Urgrym brud som älskar livet, sin underbara sambo i norra Stockholm. Jag är nybliven moster till världens sötaste Ella. Jag skriver om allt som rör mitt liv, bra som dåligt. Lev väl!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela